Track Racing fotópályázat díjazottjai

A Track Racing csapata 2011-ben fotópályázatot hirdetett, amire mindenki nevezhetett. Csak fogni kellett egy fényképezőgépet és kattintgatni a Sződy fivérek versenyein. Minden fotós alkotása bekerült a pályázatok közé, aki ezt eljuttatta a csapatnak. Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt, a Track Racing két versenyzője hosszas válogatás és tanakodás után kiválasztották az első három legjobb fotót, amelyet csapat díjazott. A szponzorok is támogatták az eseményt: a Getback ajándékcsomaggal, a Vác Online médiatámogatásával segítette a díjkiosztó létrejöttét. A csapat székhelyén január 22-én vasárnap került sor az eredményhirdetésre és az ajándékcsomagok átadására.

Harmadik helyen Weller Titanilla végzet, aki sajnálatos módon nem tudott részt venni a díjkiosztón.

Második helyen Babusa Niki fotója végzett, a győztes alkotás Szalay Iván műve lett.

„Nagyon örĂĽltĂĽnk a sok-sok kiválĂł fotĂłnak, kĂĽlönösen az elkapott pillanatoknak. Legyen az versenyen az autĂłrĂłl, vagy Ă©ppen egy Ă©letkĂ©p kĂ©t futam között. Holnapunkon a pályázaton nem Ă©rtĂ©kelt, de annál Ă©rtĂ©kesebb felvĂ©telek is láthatĂłak már. TermĂ©szetesen a három dĂ­jnyertes kĂ©ppel egyĂĽtt. KöszönjĂĽk a fotĂłsok munkáját!” – Ă©rtĂ©keltĂ©k Ă©s vĂ©lemĂ©nyeztĂ©k a fotĂłkat a SzĹ‘dy fivĂ©rek.

Idén is hirdetnek fotópályázatot, már az első versenytől kezdve lehet kattintgatni, hogy év végén dobogós helyen legyen az a megörökített pillanat.

Fotók és beszámoló: Track Racing

Kapcsolódó képek:

A visszajelzés le van zárva.

Készült: 2012 január 24 - 00:55. - Kategória: FotĂłpályázat
Hozzászólások követése a témában: RSS 2.0

 
Pillanatnyilag sem válaszok, snemPingek írása nem lehetséges.

A visszajelzés le van zárva.