Simply red – a Track Racing az AMTS-en

Március 22-24.-e között ismét megnyitotta kapuit a Hungexpo-n az AMTS. Magyarország legnagyobb autós rendezvénye az Auto Motor Tuning Show idén is csúcsokat döngetett. A tavalyi 64 ezres látogatottság idén 80 ezerre nőtt.

Már az előző években, 2022-ben és 2023-ban is láthattuk a Sződy fivérek Opel Tigráját a kiállítói standok között. Idén harmadszor is a Cleano Kft. piros-kék színezetű területén állt a piros tigris. Módosított dekorációjával a fivérek, Szabolcs és Zsolt leplezte le az autót:

„Ismét itt, ismét a Tigrával a Cleanowash.hu színeiben. Autónk, a csapat és a főszponzor is maradt. Mondhatjuk, szokás szerint az AMTS-en nyitjuk meg a szezonunkat, hiszen már harmadik alkalommal vagyunk kint ezen a show-n. Az Opel, bár már felkészítve a versenyszezonra, még apróbb finomításokkal, de várja a nyitó futamot. Újabb három nap a standon és a rendezvényen. Körbejártuk és nagyon látványosak mind a kültéri, mind a további pavilonokban az autók és a hozzátartozó programok.” – mondta Szabolcs és Zsolt, akik a pénteki napon piros overálban jelentek meg a nagyközönség előtt.

„Több szponzorunk is kiállít idén, de külön standokon. Azonban elmaradhatatlan volt a közös fotó, és a versenyeinken egységben velük indulunk a szezonban. Nyitófutamunk április 7-én lesz Monorierdőn, az M-Ringen. Várjuk a versenyt, rég ültünk már a volán mögött, meglátjuk milyen futamunk lesz.” – tértek át a versenyzésre, azaz a 2024-es szezon kezdetre a Sződy fivérek.

FotĂłk:

Track Racing


Kapcsolódó képek:

A visszajelzés le van zárva.

Készült: 2024 április 04 - 09:18. - Kategória: EgyĂ©b
Hozzászólások követése a témában: RSS 2.0

 
Pillanatnyilag sem válaszok, snemPingek írása nem lehetséges.

A visszajelzés le van zárva.