Kiállítóként a Kamion EB-n

Augusztus utolsĂł hĂ©tvĂ©gĂ©jĂ©n immár másodszor látogatott el a Hungaroringre a Kamion EurĂłpa-bajnokság. A tavalyi nagysikerű rendezvĂ©ny – amely 25 Ă©v után ismĂ©t itthon rendezhetett versenyt – tovább bĹ‘vĂ­tette programját Ă©s a látványosságokat. BlancPain GT, Suzuki Swift Europe Cup bajnokságok mellett a sok-sok kiállĂ­tĂł is jelentĹ‘s Ă©rdeklĹ‘dĹ‘t vonzott. ĂŤgy a cĂ©legyenesben, a Super Gold TribĂĽn mögötti terĂĽleten több kiállĂ­tĂł is látványosságot nyĂşjtott.

8.    21.

Az Orbico Hungary Kft. kamionja mellett a Track Racing csapat versenyautója is látható volt: „Idei támogatónk, a Shell kenőanyagok hazai forgalmazója felkért minket, hogy állítsuk ki versenyautónkat a kamionjuk mellett. Örömmel tettünk eleget ennek, és szombat reggeltől vasárnap estig volt megtekinthető szlalom autónk. A gyerekek örömmel ültek bele, a felnőttek pedig érdeklődtek a bajnokságról, a kenőanyagokról és a verseny szakágról. Néhányan kedvet is kaptak az esetleges induláshoz, ezt fontolgatják a közeljövőben. Csapatunk számára ugyan nem ez volt az első megjelenés idén, de mindenképpen a legnagyobb. Hiszen a Kamion Európa-bajnokságra 31 ezer néző látogatott ki a hétvégén. Ha ennek csak egy része megnézte autónkat és a standot, annak már nagyon örülünk.” – újságolták a Sződy fivérek.

DSC_0216      33.

Autójuk méltón képviselte mind a kenőanyag forgalmazót, mind a szlalom szakágat, a bajnokságról érdeklődők és a nagyközönség előtt. A fiúk két hét múlva ismét kilátogatnak a magyar pályára. Azonban akkor a szlalom bajnokság ötödik futamát rendezik ott, és már versenyzőként mérettetik meg magunkat a Formula 1-es aszfaltcsíkon.

Kapcsolódó képek:

A visszajelzés le van zárva.

Készült: 2016 szeptember 04 - 07:52. - Kategória: EgyĂ©b
Hozzászólások követése a témában: RSS 2.0

 
Pillanatnyilag sem válaszok, snemPingek írása nem lehetséges.

A visszajelzés le van zárva.