Egy „kis” karikázás volt 282 km-en

Idén tavasszal is megtartották a Balatonkört a kerékpárosoknak, már a 17. alkalommal. A nagykör április 30-án indult, a kiskör május 1-én.
SzĹ‘dy Zsolt a Track Racing versenyzĹ‘je a Suzuki Swift szlalomautĂłbĂłl, ha nem is egyenesen, de átpattant egy trekking kerĂ©kpár nyergĂ©be, hogy az idei leghosszabbra tervezett szakaszt lekerekezze. A szervezĹ‘k azt találták ki, hogy a hagyományos 206 km-es teljes Balatonkört most megtoldják egy a következĹ‘ napra szánt 76 km-es „kiskörrel”.  ĂŤgy ugye ez 282 lett.
       DSCF1384       DSCF1406
„Tavaly voltam elĹ‘ször ezen az esemĂ©nyen Ă©s nagyon megtetszett a tĂşra Ă©s persze vele egyĂĽtt a feladat is, hogy bizony reggel 6-21-Ăłráig szinte csak nyeregben legyek” – mondta Zsolt.
A teljes táv alatt a szervezők mint minden évben, most is több pihenőt is beiktattak, ahol a 815 bicajost gyümölccsel, péksüteménnyel és egyéb finomságokkal is kínálták és természetesen friss vízzel is fel lehetett tölteni a kulacsokat.
      DSCF1575       DSCF1407
„Gondolom nehezen hihetĹ‘ sokak számára az autĂłsport rajongásomat látva, hogy nagy bringás vagyok gyerekkorom Ăłta. Szeretem a mozgást, a gyors városi forgalmat, ami azt gondolom ma a kerĂ©kpárral Ă©rhetĹ‘ el Ă©s persze a kihĂ­vásokat motorerĹ‘ nĂ©lkĂĽl. Az ilyen szervezett tĂşrákat csak javasolni tudom mindenkinek kortĂłl fĂĽggetlenĂĽl, mert nagy biztonsággal Ă©s jĂłkedvvel lehet sportolni.”
      DSCF1439       DSCF1485
Mint megtudtuk számtalan szervezett kerékpáros túra várható a közeljövőben Magyarországon. Az egyik amin Zsolt újra megy, az majd május 21-én a Tour de Velence kör lesz.
Fotók: Sződy Zsolt

Kapcsolódó képek:

A visszajelzés le van zárva.

Készült: 2016 május 03 - 18:17. - Kategória: EgyĂ©b
Hozzászólások követése a témában: RSS 2.0

 
Pillanatnyilag sem válaszok, snemPingek írása nem lehetséges.

A visszajelzés le van zárva.