Track Racing fotópályázat immár másodszor

A Track Racing csapata 2011-ben fotópályázatot hirdetett, amire mindenki nevezhetett. 2012-ben folytatódott ez a jól sikerült kezdeményezés. Tavaly is három fotós alkotását értékelték a csapat versenyzői. Sződy Szabolcs és Sződy Zsolt, a Track Racing két versenyzője hosszas válogatás után kiválasztották a legjobb fotókat, amelyet csapat díjazott. A szponzorok is támogatták az eseményt: a Getback ajándékcsomaggal, a Vác Online médiatámogatásával segítette a díjkiosztó létrejöttét. A csapat székhelyén február 1-én pénteken került sor az eredményhirdetésre és az ajándékcsomagok átadására. Az életkép kategória új volt.

Harmadik helyen Kész Tímea végzett, aki sajnálatos módon nem tudott részt venni a díjkiosztón / lent /.

DSC_0773

Második lett Tóth Tamás, aki rég követi figyelemmel a csapat versenyeit, eredményeit. Reméli, minél több versenyre eljut idén / lent/.

DSC_2497

Első helyen Czárl Adrienn végzett, aki a szezon felében ott volt a futamokon / lent /.

DSC_0397

 

„Nagyon örĂĽlĂĽnk, hogy másodszor is sikerĂĽlt a legjobb kĂ©peket kiválogatunk Ă©s az elsĹ‘ helyezett fotĂłja lett a poszterĂĽnk fĹ‘kĂ©pe is. Sok-sok kĂ©p közĂĽl válogattuk ki a legjobb három plusz egy kĂ©pet. ElĂ©gedettek vagyunk a mennyisĂ©ggel Ă©s a minĹ‘sĂ©ggel is. Harmadszor is folytatjuk a kezdemĂ©nyezĂ©st, hogy jövĹ‘re megint kiválaszthattuk a legjobb pillanatokrĂłl kĂ©szĂĽlt kĂ©peket.” – nyilatkozták a SzĹ‘dy fivĂ©rek.

DSC_0868

Életkép 2012

 

 

DSC_4546

 

FotĂłk: Track Racing Ă©s a DĂ­jazottak

 

 

Kapcsolódó képek:

A visszajelzés le van zárva.

Készült: 2013 február 03 - 21:16. - Kategória: FotĂłpályázat
Hozzászólások követése a témában: RSS 2.0

 
Pillanatnyilag sem válaszok, snemPingek írása nem lehetséges.

A visszajelzés le van zárva.